Relaxfauteuil Senza 174

De relaxfauteuil Senza 174 wordt standaard geleverd met een handmatig verstelbare rug. Deze fauteuil is net als de fauteuil Twice 164 in twee rughoogtes te verkrijgen: 106 cm en 116 cm. De relaxfauteuil Senza 174 wordt in uw maat geleverd.

Model Twice 174
Afmetingen Van extra small tot XXL

Terug naar de collectie

Product beschrijving

De relaxfauteuil Senza 174 wordt standaard geleverd met een handmatig verstelbare rug. Deze relaxfauteuil is met diverse voeten leverbaar. Zwart of rvs kleurige tenenvoeten, een houten schijfvoet of een meegestoffeerde schijfvoet. De fauteuil is, net als de fauteuil Twice 164, in twee rughoogtes te verkrijgen: 106 cm en 116 cm. De relaxfauteuil Senza 174 wordt in uw maat geleverd. 

Senza is voor iedereen
Bijna alle Twice modellen kunnen vanaf heden geleverd worden als Senza relaxfauteuils, dezelfde fauteuil als het Twice model maar dan zonder voetklep. De rug van een senza is verstelbaar door een gasveer. De Senza is eigenlijk een zelfde fauteuil naast de Twice serie als elektrisch niet gewenst is.

Daarnaast worden de Senza relaxfauteuils standaard in vier maten geleverd: extra small, small, medium en large. De Senza lijn is uit te breiden met een bijpassende hocker. Een bijkomstig voordeel is dat een Senza relaxfauteuil aanzienlijk goedkoper is dan een Twice. 

De service van Joosse Wonen

Persoonlijke service

Profesioneel advies

Vakkundig personeel

Maatwerk

Heldere communicatie

Levering uit voorraad

Bezoek onze showroom in Arnemuiden

Bekijk ook deze producten

Relaxfauteuil MG-K01
zitmeubel

Relaxfauteuil MG-K01

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen.

Relaxfauteuil Twice 193
zitmeubel

Relaxfauteuil Twice 193

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen.

Relaxfauteuil Twice 151
zitmeubel

Relaxfauteuil Twice 151

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen.

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen