Maatwerk is onze passie. Het is belangrijk dat uw inrichting of elke aanvulling voldoet aan uw wensen. Samen met u gaan we dan ook op zoek om deze wensen concreet te maken. Of het nu gaat om de juiste verlichting, of om een complete inrichting, we stellen onze kennis en kunde beschikbaar  in het proces van inrichten. 

Joosse Wonen …maak het eigen

 

Inrichting woonkamer

Joosse Wonen is woonwinkel met een ambachtelijke basis. Deze basis is gelegd in 1934 door het starten van een meubelmakerij en stoffeerderij. Meubels worden nu gemaakt door onze partners. Herstofferen van meubelen en het maken van gordijnen gebeurd voor een deel binnen ons bedrijf. Hierdoor is er veel kennis aanwezig over de toepassing van materialen. Zo kunnen we optimaal interieuradvies geven en maatwerk voor uw interieur verzorgen.

Joosse Wonen bestaat uit een klein team van specialisten, ieder met zijn eigen specialiteit. Zij staan garant voor het hele traject van inrichten tot en met de nazorg. Onze woonwinkel heeft een brede collectie meubels in diverse stijlen, van basic tot topproducten. Stuk voor stuk zijn het kwaliteit meubels, verlichting en accessoires. “Maak zelf uw keuze en creëer uw eigen stijl, van strak eigentijds tot landelijk. We brengen u graag op nieuwe ideeën.”

Wij helpen u graag om uw woonwensen te realiseren en van uw huis een thuis te maken. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om eens kennis te maken.

Ik wil graag een afspraak maken

 

Over Joost

Na een opleiding aan de MTS meubilering en houtbedrijven in Rotterdam ben ik als binnenhuisadviseur aan de slag gegaan in ons familiebedrijf. Dagelijks ben ik bezig met alle facetten van het inrichten. Nieuwe ideeën worden verzameld op beurzen en in contacten met diverse aanbieders van inrichtingsmogelijkheden. Hiervan maak ik de vertaalslag naar uw interieur.

Deze ideeën komen ook weer terug in de showroom. Vandaag bestaat het inrichten uit een mix van stijlen. Vanuit het verleden vindt u nog steeds een aantal klassieke lijnen in onze collectie. Maar deze zijn wel aangevuld met moderne elementen. Hierdoor ontstaat het eigentijdse interieur.

 

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen