Woonwinkel

Joosse Wonen is een uitgebreide woonwinkel met diverse collecties. In de woonwinkel kunt u inspiratie opdoen voor het inrichten van uw woonkamer. Hier vindt u collecties meubels, stoffen, gordijnen, behang, zonwering, vloerbedekkingen en complete woonkamersets waarin interieur ideeën gecombineerd worden. Zo helpen we graag bij het inrichten van uw huis.

Woonkamer inrichten

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw woonkamer? In onze woonwinkel vindt u banken, stoelen, tafels en gordijnen. Kortom, alles voor het inrichten van uw woonkamer. Onze adviseurs helpen met persoonlijk advies om uw woonkamer in te richten naar uw wensen en smaak. U vindt bij ons meubels van diverse merken zoals Olav, Hofstede Raanhuis, Mulleman en Select Design.

Meubelzaak zeeland

Joosse Wonen is een van de meest ervaren meubelzaken in Zeeland. Al ruim 85 jaar helpen we klanten met het inrichten van hun woning. In onze meubelwinkel vindt u drie generaties vakmanschap, zowel in klassieke meubelen als in moderne interieur ideeën. Maar zeker ook in de stoffering en onze service aan huis.

Kom gerust langs in onze woonwinkel in Arnemuiden, Zeeland, voor een persoonlijke kennismaking. Of bekijk de foto's van onze woonwinkel op alvast inspiratie op te doen.

Woonkamer inrichten Woonkamer inspiratie Interieur ideeën Huis inrichten Meubelzaak Zeeland Meubelen Zeeland

Vrijblijvend interieuradvies
Vul hier uw gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen:


Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens

'Kom gerust langs in onze showroom, we brengen u graag op nieuwe ideeën'

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen