Interieuradvies

Maatwerk is onze passie. Het is belangrijk dat uw inrichting of elke aanvulling voldoet aan uw wensen. Samen met u gaan we dan ook op zoek om deze wensen concreet te maken. Of het nu gaat om de juiste verlichting, of om een complete inrichting, we stellen onze kennis en kunde beschikbaar  in het proces van inrichten. 

Joosse Wonen …maak het eigen

Woonwinkel

Joosse Wonen is woonwinkel met een ambachtelijke basis. Deze basis is gelegd in 1934 door het starten van een meubelmakerij en stoffeerderij. Meubels worden nu gemaakt door onze partners. Herstofferen van meubelen en het maken van gordijnen gebeurd voor een deel binnen ons bedrijf. Hierdoor is er veel kennis aanwezig over de toepassing van materialen. Zo kunnen we optimaal interieuradvies geven en maatwerk voor uw interieur verzorgen.

Joosse Wonen bestaat uit een klein team van specialisten, ieder met zijn eigen specialiteit. Zij staan garant voor het hele traject van inrichten tot en met de nazorg. Onze woonwinkel heeft een brede collectie meubels in diverse stijlen, van basic tot topproducten. Stuk voor stuk zijn het kwaliteit meubels, verlichting en accessoires. “Maak zelf uw keuze en creëer uw eigen stijl, van strak eigentijds tot landelijk. We brengen u graag op nieuwe ideeën.”

Wij helpen u graag om uw woonwensen te realiseren en van uw huis een thuis te maken. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om eens kennis te maken.

Laat je inspireren, maak het eigen!

Ik wil graag een afspraak maken

Maatwerk

Maatwerk bestaat uit kleine aanpassingen van bestaande modellen zodat het meubel eigen wordt. Maar het kan ook bestaan uit het volledig laten maken van kast of tafel om aan uw wensen te voldoen. Wij werken samen met partners die een meubel niet alleen goed kunnen maken maar ook goed afwerken. De afwerking bepaald de sfeer van het meubel. Zo kennen we 4 soorten eiken hout, kersen en noten. Eiken hebben we zelfs met open noesten en krimpscheuren voor een authentieke uitstraling.  Al deze houtsoorten worden afgewerkt in een veelvoud van kleuren.  

Maatwerk is het centraal stellen van uw wensen en interieur. Aan de hand van gesprekken,  tekeningen, foto’s en een bezoek bij u thuis wordt er een voorstel gemaakt.  Dit kan door middel van een tekening of het neerzetten van onderdelen uit onze collectie bij u thuis. Hierdoor maken wij ons advies helder en duidelijk. Het gaat erom dat het uw eigen interieur wordt.  

Joosse Wonen BLOG item

Zitprofiel

December, 18

In een gesprek met een klant komt de vraag naar een kleine fauteuil. Die hebben we in veel soorten. Als ik dan vraag wie daar in moet zitten blijkt het een groter persoon te zijn. Samen stellen we dan een zitprofiel vast om te kijken hoe klein de fauteuil kan zijn. Een belangrijke voorwaarde bij het aankopen van de juiste zitmeubelen is het vast stellen van het zitprofiel.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Zitten

November, 18

Ik had een afspraak bij een klant voor een nieuwe bank. In de showroom was de keus al bepaald en ik zou langs gaan met een rugkussen om te kijken of de kleur goed was. Een mooi huis, een grote kamer. Een kleine zit en veel ruimte over. Mijn eerste opmerking was laten we eerst naar de basis kijken.

Lees verder

Bekijk het woonadvies blog


Over Joost

Na een opleiding aan de MTS meubilering en houtbedrijven in Rotterdam ben ik als binnenhuisadviseur aan de slag gegaan in ons familiebedrijf. Dagelijks ben ik bezig met alle facetten van het inrichten. Nieuwe ideeën worden verzameld op beurzen en in contacten met diverse aanbieders van inrichtingsmogelijkheden. Hiervan maak ik de vertaalslag naar uw interieur.

Deze ideeën komen ook weer terug in de showroom. Vandaag bestaat het inrichten uit een mix van stijlen. Vanuit het verleden vindt u nog steeds een aantal klassieke lijnen in onze collectie. Maar deze zijn wel aangevuld met moderne elementen. Hierdoor ontstaat het eigentijdse interieur.

Quote Joost

Met persoonlijke aandacht werken we uw wensen en smaak uit in een compleet inrichtingsadvies

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen