Interieuradvies

Maatwerk is onze passie. Het is belangrijk dat uw inrichting of elke aanvulling voldoet aan uw wensen. Samen met u gaan we dan ook op zoek om deze wensen concreet te maken. Of het nu gaat om de juiste verlichting, of om een complete inrichting, we stellen onze kennis en kunde beschikbaar  in het proces van inrichten. 

Joosse Wonen …maak het eigen

Inrichting woonkamer

Joosse Wonen is woonwinkel met een ambachtelijke basis. Deze basis is gelegd in 1934 door het starten van een meubelmakerij en stoffeerderij. Meubels worden nu gemaakt door onze partners. Herstofferen van meubelen en het maken van gordijnen gebeurd voor een deel binnen ons bedrijf. Hierdoor is er veel kennis aanwezig over de toepassing van materialen. Zo kunnen we optimaal interieuradvies geven en maatwerk voor uw interieur verzorgen.

Joosse Wonen bestaat uit een klein team van specialisten, ieder met zijn eigen specialiteit. Zij staan garant voor het hele traject van inrichten tot en met de nazorg. Onze woonwinkel heeft een brede collectie meubels in diverse stijlen, van basic tot topproducten. Stuk voor stuk zijn het kwaliteit meubels, verlichting en accessoires. “Maak zelf uw keuze en creëer uw eigen stijl, van strak eigentijds tot landelijk. We brengen u graag op nieuwe ideeën.”

Wij helpen u graag om uw woonwensen te realiseren en van uw huis een thuis te maken. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om eens kennis te maken.

Laat je inspireren, maak het eigen!

Ik wil graag een afspraak maken

Interieurstylist

Maatwerk bestaat uit kleine aanpassingen van bestaande modellen zodat het meubel eigen wordt. Maar het kan ook bestaan uit het volledig laten maken van kast of tafel om aan uw wensen te voldoen. Wij werken samen met partners die een meubel niet alleen goed kunnen maken maar ook goed afwerken. De afwerking bepaald de sfeer van het meubel. Zo kennen we 4 soorten eiken hout, kersen en noten. Eiken hebben we zelfs met open noesten en krimpscheuren voor een authentieke uitstraling.  Al deze houtsoorten worden afgewerkt in een veelvoud van kleuren.  

Maatwerk is het centraal stellen van uw wensen en interieur. Aan de hand van gesprekken,  tekeningen, foto’s en een bezoek bij u thuis wordt er een voorstel gemaakt.  Dit kan door middel van een tekening of het neerzetten van onderdelen uit onze collectie bij u thuis. Hierdoor maken wij ons advies helder en duidelijk. Het gaat erom dat het uw eigen interieur wordt.  

Interieuradvies Interieurstylist Landelijke meubels Landelijk interieur Inrichting woonkamer

Vrijblijvend interieuradvies
Vul hier uw gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen:


Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens


Joosse Wonen BLOG item

85 jaar in vogelvlucht

April, 19

23 april 1934 begon Opa Jan-louis Joosse met zijn broer Cornelis een meubelmakersbedrijf. Jan-louis was, als ambachtelijk meubelmaker, begonnen met het maken van meubels in het schuurtje achter de bakkerij van zijn vader op de Markt.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Kan alles op maat?

June, 19

Wat is individueel maatwerk? Kan alles op maat? Inderdaad, dat gaat ver. Het is niet altijd eenvoudig maar we gaan ervoor om individuele wensen uit te voeren. Voor dat ene raam toch dat speciale product al kan dat niet volgens de prijslijst?

Lees verder

Bekijk het woonadvies blog


Over Joost

Na een opleiding aan de MTS meubilering en houtbedrijven in Rotterdam ben ik als binnenhuisadviseur aan de slag gegaan in ons familiebedrijf. Dagelijks ben ik bezig met alle facetten van het inrichten. Nieuwe ideeën worden verzameld op beurzen en in contacten met diverse aanbieders van inrichtingsmogelijkheden. Hiervan maak ik de vertaalslag naar uw interieur.

Deze ideeën komen ook weer terug in de showroom. Vandaag bestaat het inrichten uit een mix van stijlen. Vanuit het verleden vindt u nog steeds een aantal klassieke lijnen in onze collectie. Maar deze zijn wel aangevuld met moderne elementen. Hierdoor ontstaat het eigentijdse interieur.

'Met persoonlijke aandacht werken we uw wensen en smaak uit in een compleet inrichtingsadvies'

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen