BLOG

Joosse Wonen BLOG item

85 jaar in vogelvlucht

April, 19

23 april 1934 begon Opa Jan-louis Joosse met zijn broer Cornelis een meubelmakersbedrijf. Jan-louis was, als ambachtelijk meubelmaker, begonnen met het maken van meubels in het schuurtje achter de bakkerij van zijn vader op de Markt.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Kan alles op maat?

June, 19

Wat is individueel maatwerk? Kan alles op maat? Inderdaad, dat gaat ver. Het is niet altijd eenvoudig maar we gaan ervoor om individuele wensen uit te voeren. Voor dat ene raam toch dat speciale product al kan dat niet volgens de prijslijst?

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Gemak dient de mens?

June, 19

Gemak dient de mens. Wat is er nu makkelijker dan om vanuit je stoel het gordijn iets dicht te schuiven, de zonwering te sluiten of even de raambekleding open te doen om te kijken wat er bij je auto gebeurt?

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Hoe krijg ik dit nu ook zo thuis?

May, 19

Een nieuwe samenstelling in de hoek etalage lokte een klant naar binnen. “De stijl sprak aan, maar hoe krijg ik dit nu ook zo thuis?”, was de vraag van de klant.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Zitprofiel

December, 18

In een gesprek met een klant komt de vraag naar een kleine fauteuil. Die hebben we in veel soorten. Als ik dan vraag wie daar in moet zitten blijkt het een groter persoon te zijn. Samen stellen we dan een zitprofiel vast om te kijken hoe klein de fauteuil kan zijn. Een belangrijke voorwaarde bij het aankopen van de juiste zitmeubelen is het vast stellen van het zitprofiel.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Zitten

November, 18

Ik had een afspraak bij een klant voor een nieuwe bank. In de showroom was de keus al bepaald en ik zou langs gaan met een rugkussen om te kijken of de kleur goed was. Een mooi huis, een grote kamer. Een kleine zit en veel ruimte over. Mijn eerste opmerking was laten we eerst naar de basis kijken.

Lees verder

Joosse Wonen BLOG item

Lichtpunten

October, 18

Deze week kwam ik bij een klant voor een nieuwe eetkamertafel. Zij wilden graag een grote tafel. Alleen bij de nieuwbouw waren de lichtpunten niet goed aangegeven. Kabelgootjes langs een nieuwplafond is lelijk. We hebben in mooie oplossing bedacht voor onze klant.

Lees verder

Onze merken

Adres

Langstraat 2
4341 EE Arnemuiden
T. 0118 - 60 12 73
info@joossewonen.nl

Openingstijden

ma Gesloten
di - za 10.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
zo Gesloten

Volg ons op Facebook

KVK 69765308

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Joosse Wonen